De vernieuwde manier van gevelbekleding, dat is spuitkurk.
Een natuurlijk, duurzaam en ecologisch product.

Spuitkurk vormt een ideale vervanger van traditionele systemen voor gevelbekleding. Naast het geven van een nieuwe look aan je gevel werkt het ook isolerend. Spuitkurk kent namelijk een hoge thermische isolatiewaarde voor zijn beperkte dikte. Bovendien is het een duurzaam ecologisch product.

We maken gebruik van een spuittechniek om de spuitkurk aan te brengen op de ondergrond. Hierdoor kunnen we zeer snel werken zonder aan kwaliteit in te boeten.

Het product is verkrijgbaar in verschillende korreldiktes. Fijne korrel voor een strakke afwerking die vaak binnenshuis gebruikt wordt. De grovere korrel die meestal gebruikt wordt voor geveltoepassingen.

Wenst u uw woning volwaardig na te isoleren. Dan kan spuitkurk worden geplaatst in combinatie met hoogwaardige isolatiepanelen.

Spuitkurk is een veelzijdig product. De toepassingsmogelijkheden zijn zeer ruim en volledig op maat van jouw wensen en noden. Spuitkurk van Iso-Kurk kan worden aangebracht op gevels en muren en hecht zich aan bijna alle oppervlaktes: zoals hout, metaal, steen en beton. Ideaal als gevelrenovatie en zelfs dakbedekking-renovatie.

 De natuurlijke kurkvezels worden verwerkt tot een emulsie en worden, door middel van een textielspuitmachine,  snel en accuraat op de ondergrond gespoten. Deze techniek laat ons toe om zeer efficiënt te werken, zonder evenwel in te boeten aan kwaliteit.

VOORDELEN

Een revolutionaire gevelbekleding

Dé vernieuwde manier van gevelbekleding op maat van jouw noden. Spuitkurk is een natuurlijk, duurzaam en ecologisch product voor jouw gevel!

Welke kleur past het best bij uw woning?

Nuttige informatie

Alle informatie en details over premies:
Premie netbeheerder
Vlaamse renovatiepremie
Vlaamse verbeteringspremie