Binnenschilderwerken in regio De Panne – Nieuwpoort – Veurne – Oostende

Uw klassieke schilderwerken maken deel uit van een breder gamma aan diensten dat Westkust schilderwerken voor u kan realiseren. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Binnenschilderwerken kunt u zeer ruim gaan interpreteren. Onze professionele vakmensen lichten ze graag voor u toe, zodat u de juiste keuze maakt. De voornaamste taken bestaan uit het schilderen van uw muren en plafonds, lakken van trappen en deuren, plaatsen van nieuwe wanden en plafonds, bezetten met gipsplaten, vliesbehang, …

Binnenschilderwerken: hoe gaan wij te werk?

We creëren, na grondig overleg met onze klanten en externe partners, interieurs met oog voor detail en met net dat tikkeltje meer. Kleurkeuze, keuze van structuren,… zijn zaken die niet onbelangrijk zijn indien we van uw interieur een pareltje willen maken.

Onze werkwijze is transparant met duidelijke info over planning van de werken, prijssetting, productkeuze,… Op die manier leveren we niet enkel kwalitatieve schilderwerken maar bieden we een totaalpakket aan onze klant aan. En dit tegen een marktgerichte prijs.

We werken steeds met aandacht voor orde en netheid, nakomen van gemaakte afspraken,… zodat uw project een zorgeloze ervaring wordt. Ook voor vloerbekledingen of buitenschilderwerken kunt u bij ons terecht.

Onze schilder maakt voor u met veel plezier een passende offerte op maat!

Wenst u een vrijblijvende offerte? Dan mag u ons altijd bellen 0493024193 of via ons formulier een offerte aanvragen.

  Bedrijfsgegevens

  Westkust Schilderwerken
  Hoge Duinenlaan 9A
  8660 De Panne

  Tel.: 0493/02.41.93

  BTW BE0643.632.810
  info@westkustschilderwerken.be
  www.westkustschilderwerken.be

  Openingsuren:

  Ma – vrij: 07:00 – 18:00
  Zaterdag: 07:00 – 12:00
  Zondag: op afspraak